Translate

torsdag 19 februari 2015

Tjuvar


Jag försöker välja bort alla tids- och energitjuvar, men det är "ett mödosamt arbete". Det är ju inte så lätt som man tror att vara "helt ärlig och fatta tuffa beslut". Men än så länge känns det som jag har lyckats ganska bra. Så jag ger mig själv en klapp på axeln.

2 kommentarer:

  1. Ja tidstjuver fins det hos meg også og noen energitjuver som da følger med tidstjuvene...Hos meg heter tjuvene nettbrett og internett.. Har jo egentlig lyst å sy men blir sittende med nettbrett.....

    SvaraRadera
  2. Hei! vet du hva, i kveld ( og mange kvelder før) har jeg sittet og tenkt på hvor mye jeg kunne ha gjort (sydd) i stedet for å se på pc eller annen skjerm, jeg tør nesten ikke tenke på hvor mange timer som blir brukt til...ingenting! men, samtidig får man jo både inspirasjon og energi når man ser på andre blogger, og vi som blogger vil jo gjerne dele våre ideer med hverandre - heldigvis :) men du har helt rett - de tidstyvene som stjeler energi skal vi holde oss langt unna, selv om det ikke alltid er like lett... herlig bilde av klestørken innomhus ;) her i Levanger har vi faktisk hatt et supert vårvær et par dager, så klestørken har stått ute - enn så lenge.
    Klem fra meg til deg

    SvaraRadera