Translate

onsdag 25 november 2015

Äggost


I går gjorde jag en äggost som jag vill bjuda Dig på i dag. Detta som tack för att Du besöker min blogg. Du ska veta att Du är alltid välkommen och jag hoppas att Du återkommer hit till Dollandesign om Du har tid och möjlighet.

8 kommentarer:

  1. Vilken skönhet! Kan tänka mej att den smakar underbart.
    Vivianne

    SvaraRadera
  2. Vakker ost, men hvordan er den laget? Er det egg i den? Svensk og norsk er veldig likt. Men når det kommer til navn på bær og grønnsaker er det kjempeforskjeller. Kan hende det er slik med ost også?
    Morsomt å lese bloggen din, du har flotte bilder og fine betraktninger rundt så mangt. Jeg kikker innom, selv om jeg ikke alltid legger igjen spor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, för Din vänliga kommentar.

      Äggosten har jag gjort av;
      mjölk
      ägg
      filmjölk
      vetemjöl och
      socker.

      Dollandesign

      Radera
  3. Så flott dekorasjon på osten din, smaker nok like godt som den er fin :-)

    SvaraRadera
  4. Det här var något nytt för mig har aldrig hört talas om det. Äter man den som dessert eller är det som en slags tårta??? Den ser jättefin ut!

    SvaraRadera
  5. For en fin form du har brukt :)
    Takk for titten!

    SvaraRadera
  6. Tackar allra ödmjukast, äggost är en av mina passioner och tack för en bra blogg.

    SvaraRadera