I går gjorde jag en äggost som jag vill bjuda Dig på i dag. Detta som tack för att Du besöker min blogg. Du ska veta att Du är alltid välkommen och jag hoppas att Du återkommer hit till Dollandesign om Du har tid och möjlighet.
Vakker ost, men hvordan er den laget? Er det egg i den? Svensk og norsk er veldig likt. Men når det kommer til navn på bær og grønnsaker er det kjempeforskjeller. Kan hende det er slik med ost også? Morsomt å lese bloggen din, du har flotte bilder og fine betraktninger rundt så mangt. Jeg kikker innom, selv om jeg ikke alltid legger igjen spor.
Vilken skönhet! Kan tänka mej att den smakar underbart.
SvaraRaderaVivianne
Vakker ost, men hvordan er den laget? Er det egg i den? Svensk og norsk er veldig likt. Men når det kommer til navn på bær og grønnsaker er det kjempeforskjeller. Kan hende det er slik med ost også?
SvaraRaderaMorsomt å lese bloggen din, du har flotte bilder og fine betraktninger rundt så mangt. Jeg kikker innom, selv om jeg ikke alltid legger igjen spor.
Tack, för Din vänliga kommentar.
RaderaÄggosten har jag gjort av;
mjölk
ägg
filmjölk
vetemjöl och
socker.
Dollandesign
Mm ser jättegod ut
SvaraRaderaSå flott dekorasjon på osten din, smaker nok like godt som den er fin :-)
SvaraRaderaDet här var något nytt för mig har aldrig hört talas om det. Äter man den som dessert eller är det som en slags tårta??? Den ser jättefin ut!
SvaraRaderaFor en fin form du har brukt :)
SvaraRaderaTakk for titten!
Tackar allra ödmjukast, äggost är en av mina passioner och tack för en bra blogg.
SvaraRadera