Translate

fredag 5 juni 2015

Majas Tygbus


Jag är en av dem som fått möjligheten att vara med på ett "bus" arrangerat av Maja som har bloggen "Majas Paradis". Som Ni ser har jag valt att sy fyra bordstabletter "med hjälp av" tygbiten jag fick från Maja, och som jag visade Er på bloggen i går.

Vi fick lov att sy vad vi ville och lägga till hur många andra tyger som helst. Min första tanke var att med svart eller andra "lugna tyger" tona ner "kraften" i detta djuriska tyg.

Men.....jag tänkte om.....och "öste på" med ytterligare två kraftigt mönstrade och färgglada tyger. Fast det tredje tyget som jag har använt till "ramen" runt bordstabletterna är väl av den diskretare sorten, kan man tycka.

Är FRUKTansvärt glad att jag fick chansen att "busa" tillsammans med Maja och några till. Och om Ni kikar in på hennes blogg "Majas Paradis", så kommer hon i dag att göra samlingsbilder på våra arbeten. Det tycker jag ska bli väldigt spännande att se!

12 kommentarer:

 1. Wow !! De ble knallfine!! Friske farger er aldri feil:)

  SvaraRadera
 2. Så läckra och perfekt att spä på med ännu mera färger! kram

  SvaraRadera
 3. De är toppenläckra! Mycket färg och mer därtill - blir jättehärliga att duka med i sommar! (om det blir någon någongång...)
  Kramisar

  SvaraRadera
 4. Det blev riktigt läckert med dessa fruktiga damer också. :))

  SvaraRadera
 5. Så härligt fina och roliga!
  Här kommer samtalsämnena automatiskt när man ser både damerna och det "djuriska" tyget!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 6. Vilka läckra underlägg!

  SvaraRadera
 7. Ett tyg och så olika resultat, så läckert!!
  Må så gott

  SvaraRadera
 8. Måste säga att jag gillar dina damer skarpt! Så härliga med så mycket färg och mönster. Det blir roligt att duka med dom häftiga!!

  SvaraRadera
 9. De blev jätteläckra! =o)

  SvaraRadera