Translate

söndag 2 mars 2014

Fågelkvitter


Att återigen höra fågelkvitter och tydligt märka att dagarna är ljusa även sent på eftermiddagen är en förnimmelse om att vi har en vår att se fram emot. Eller vad tror Ni?

5 kommentarer:

 1. Ja det er koselig å høre fuglekvitter da en er ute å går. Og dagene har tydelig blitt lengre . Men blå himmel er lenge sia vi har sett her, det enten snør eller er tåke for tida... Fint innevær og jeg syr da , men hunden vi passer må ha noen turer ut innimellom. :)

  SvaraRadera
 2. Ja, det er godt med lengre dager og fuglekvitter. Her i nord har vi hatt en rolig, kald vinter. Men en vet aldri hva mars/april bringer. Kanskje kommer snøen når vi ikke ønsker den. Tiden vil vise. Ha en fin søndag!

  SvaraRadera
 3. Här uppe har vi haft plusgrader och fågelkvitter nån vecka redan och det är ovanligt tidigt, läste nånstans att det är över 100 år sen sist. Jag njuter för fulla muggar av detta!

  SvaraRadera
 4. Ja, deilig med lengre dager, lyst når en går hjem fra jobb og fuglekvitter i busker og kratt! Men savner sola, den har vi vel sett Max en håndfull dager siden nyttår.
  Men heldigvis går det å få kjøpt flybilletter til solrike deler av verden......
  God søndag!

  SvaraRadera
 5. Deilig med lysere dager og fuglekvitter. Her har det kommet litt snø i dag.....Lengter etter sola for den har vi sett lite til her...... Ha en super uke.

  SvaraRadera