Translate

lördag 30 november 2013

Femhundra


I dag har jag gjort femhundra inlägg här på min blogg. Det är ett nöje för mig att besöka Era bloggar och att Ni "tittar in" hos mig också.
Jag vill fira det femhundrade inlägget med alla Er som läser detta!
Skriv gärna en rad här i kommentarsfältet om det är något speciellt som Ni har reflekterat över bland mina femhundra blogginlägg.
Jag låter Er "fundera" och skriva fram till och med fredagen den 6 december. Under lördagen lottar jag slumpmässigt ut bland Er som skrivit en kommentar, ett par tygbitar. Och på söndag den 8 december presenterar jag de av Er som kan förvänta sig ett mjukt brev från mig innan jul.

31 kommentarer:

 1. Hej och grattis med de 500! Jag har dig i min bloggroll och det började med att jag gillade din quiltning. Jag gillar också dina andra innlägg med bilder fulla av inspiration. God helg :)

  SvaraRadera
 2. Grattis!
  Att välja ett inlägg bland de 500 är inte möjligt :-)
  Trevlig advent!

  SvaraRadera
 3. Det är mycket inspirerande att läsa dina blogginlägg och jag uppskattar verkligen att du tar dig tid att kommentera mina inlägg också! Att välja bland dina inlägg är nästan omöjligt, men inlägget med den lilla syväskan gillar jag...skulle gärna vilja ha en sådan också!

  SvaraRadera
 4. Gratulerer!
  Å velge spesielle innlegg er vanskelig! Alle er spesielle sin måte, men jeg liker godt din evne til å se og kommentere noe i alt du ser rundt deg. Ting vi andre kanskje bare går fordi uten å legge merke til dem, der tar du fine bilder og skriver noen små hverdagsbetraktninger om dem.
  Lykke til med de neste 500 innleggene, og god helg!

  SvaraRadera
 5. Jag beundrar dig för dina kloka och tänkvärda inlägg som du levererar varje dag till de unika bilder tu tar. Alla är lika bra. Ser fram emot de näst 500.
  Tack för att du tar dig tid med inlägg på våra bloggar också.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag tycker om att Du med bilder och en kort text ofta förmedlar mer känsla än vad jag klarar med massor med bokstäver;-)
  Det är en förmåga som jag beundrar och inspireras av!
  Grattis till 500 inlägg!
  Kram//Maja

  SvaraRadera
 7. För mej är Dolans blogg en blogg där jag dagligen får några kloka ord tillsammans med en fin bild. Oftast är kombinationen så bra och slående och jag "drar på smilbanden"
  Hoppas på många sådana inlägg framöver också.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. 500 er et halvt tusen, -det er mye! Gratulerer:) Dine innlegg får meg til å reflektere over hvor fine, korte og varierte innlegg du har. Du er liksom blant oss hele tiden, både med egne innlegg og på besøk. Jeg setter stor pris på de fine sporene du legger igjen etter besøk på min blogg;)

  SvaraRadera
 9. Grattis!! Alltid lika roligt att titta in på din blogg och kolla dina foton och kommentarer!!!
  Gun A

  SvaraRadera
 10. Grattis till 500 inlägg. Trevligt med dina fina bilder och en kort kommentar. Svårt att välja något speciellt bland alla men av de senare så gillar jag din löpare Staines glass.
  Ser fram emot många fler inlägg.

  SvaraRadera
 11. Gratulere med 500 blogginnlegg. Kan ikkje velge ut eit innlegg, for du har så mangen flotte. Du tar så mangen flotte bilder, skriver masse fint, og mangen flotte sy arbeider. Og takk for at du ser innom til meg.:-)

  SvaraRadera
 12. Gratulerar till 500! jag tittar in till dig mest varje dag, faktiskt. Det finns alltid något att läsa, och allra roligast när det är syrelaterat!

  SvaraRadera
 13. 500 inlägg är mycket, grattis till de alla. Det är svårt att välja ut något av alla du har gjort eftersom alla är trevliga!

  SvaraRadera
 14. Gratulere med 500 innlegg! Takk for flotte bilder, quilteinspirasjon og tankevekkere om å sette pris på naturen og de små gleder i livet!

  SvaraRadera
 15. Grattis. Jag läser din blogg varje dag, den är så rolig att läsa. Du ger både inspiration och delar med dig av dina kloka tankar. Ser fram emot att få läsa 500 inlägg till.

  SvaraRadera
 16. Fina kort korta inlägg ofta med kloka tankar och en doft av Bohuslän!!Grattis till dig från Bambi

  SvaraRadera
 17. Grattis till 500!
  Jag gillar dina bilder och den korta texten till.
  Du sammanfattar ofta saker med några korta ord som passar så bra till bilden.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 18. Jag tittar ofta in till dig fast jag inte alltid lämnar en kommentar. Jag beundrar din blogg för du hittar något nytt att skriva om nästan varje dag. Fina bilder har du också. Kram Lotta

  SvaraRadera
 19. Gratulerer med ditt 500 innlegg:) Du tar vakre og flotte bilder :)

  SvaraRadera
 20. Grattis till dina 500 inlägg!! Jag måste säga att du alltid hittar nåt intressant och du ser allt i de små tingen och jag gillar det!
  Kram

  SvaraRadera
 21. Gratulerer med 500! Du har så mange flotte refleksjoner av ting som vi andre kanskje ikke legger merke til. Kan ikke glemme fotoet i innlegget " Att låsa sin cykel", det var så nostalgisk og flott. Takk for alle spor du legger igjen på bloggen min, det setter jeg virkelig pris på!

  SvaraRadera
 22. Grattis till dina 500 inlägg - väldans bra jobbat! Och du har en förmåga att alltid säga så mycket, både med bilder och med ord.
  Kramisar

  SvaraRadera
 23. du beskriv naturen på ein flott og inspirerande måte. flotte bilder som du deler, og så er du i tillegg flink å sy. gratulerer med 500 blogginlegg. satser på at det kjem fleire- ha en fin søndag. klem

  SvaraRadera
 24. Gratulerar. Din blogg andas lugn och harmoni och dina bilder tilltalar mig. Lycka till med nästa 500.

  SvaraRadera
 25. Grattis till alla inlägg! Jag fascineras över alla klokheter du har på lager och dela med dig av. Och att du inte behöver så många ord, bara precis lagom många. Lycka till med kommande postings!

  SvaraRadera
 26. Gratulerer med 500 innlegg! Du har en flott blogg; mange fine bilder, og du får sagt mye på en lun måte og med få ord!
  Ser fram til å følge bloggen din videre!

  SvaraRadera
 27. Gratulerer SÅ mye! :D Alltid spennende å se hva du finner på!

  SvaraRadera
 28. Grattis! Håller med de andra om att du har så fina bilder på din blogg! Ser framemot 500 till.
  Helene

  SvaraRadera
 29. Gratulerer! Hver dag er en liten gave til oss når du deler dine bilder, tanker og vakre håndarbeid.Det er vanskelig å plukke ut et innlegg, men jeg syns jo sommerutfordringen du gav oss var veldig kjekk. Jeg gleder meg til å følge med her videre. :-)

  SvaraRadera
 30. Grattis till 500 inlägg. Håller med de andra inläggen att du skriver så bra, jag läser ofta men är dålig på att kommentera.

  SvaraRadera
 31. Gratulerer med 500 poster, flott altså, mye gøy å se og lese på bloggen din :-)

  SvaraRadera