Translate

tisdag 19 februari 2013

Skridskor


Skolbarnen här i detta området har sportlov denna veckan. Det är härligt att se dem åka skridskor och grilla korv, tycker jag.

6 kommentarer:

 1. Så kult ord; "Skridskor", ja for man skrider jo på en måte fremover. På norsk heter det skøyter, det er no eit fint ord det også. Klem til deg :-)

  SvaraRadera
 2. Her er det nå vinterferie og mange vil nok benytte sjansen til å gå på skøyter også! Her i Trondheim er det kjempeflott vær i dag, og med ski eller skøyter vil det nok bli en perfekt dag :-)

  SvaraRadera
 3. Et stilig foto du har tatt! Veldig gøy å gå på skøyter. Vi har hatt frost og is på vannene her i Haugesund også, men mine skøyter har ikke vært ute.

  SvaraRadera
 4. Hei Dollan! Så flott bilde med de hvite kunstløpskøytene mot den hvite snøen! Ser at du er glad i å ta bilder!! Her jeg bor er det vinterferie neste uke. Ha en riktig fin vinteruke! Ps er det mulig å bli følger av bloggen din? Hilsen Liv Aagot :)

  SvaraRadera
 5. Hei;) For et nydelig bilde;) Har lenge tenkt å ta ned skøytene mine og henge dem i gangen! De er jo så dekorative, og ute ble det virkelig vakkert;)
  Tusen takk for at du besøker bloggen min og legger igjen spor etter deg;) Det gjør meg veldig glad;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvaraRadera
 6. Nostalgi. Jeg koste meg mye på mine danseskøyter da jeg var barn. :)

  SvaraRadera