Translate

måndag 13 augusti 2012

Jag firar!


Här gäller det att hänga ut flaggan, och att glädjas åt gratulationerna från Eva-Brit som har bloggen Bambisyr med sin Quiltglädje. Tack! Jag bugar och tackar även alla som gratulerat mig på hennes blogg.
Tänk att JAG av alla som gissade kom närmast i tiden. Det vi försökte klura ut var ju när räkneverket på hennes blogg skulle slå över till hundratusen.
Glad är jag också över att varje dag kunna läsa några rader och se en bild till, när jag "går in på" Bambisyr med sin Quiltglädje.
Eva-Brits entusiasm och glädje över vårt intresse av lappteknik är smittsamt på ett positivt sätt, tycker jag. Allt som oftast får man ett gott råd eller en bra ide´med sig när man lämnar datorn.
Jag sitter nu med en stilla undran till Eva-Brit; varifrån får Du Din inspiration och Dina ideér till det Du syr, och hur laddar Du om batterierna hela tiden? För det verkar som om Du har en "oändlig källa att ösa ur", och så delar Du generöst med Dig till oss andra.
Jag kommer naturligtvis att besöka denna hemsida även i fortsättningen, och räkneverket rullar vidare mot nya mål.

4 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten!
  Så trevligt att vi funnit varandras bloggar.
  Gudrun

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, min Vän.
   Ja, det var trevligt att Du skrev att Du varit inne och besökt min blogg, Gudrun.

   Dollandesign

   Radera
 2. Vad roligt att du vann, även jag såg att du varit inne och besökt mig och även kommenterat. Tack för det, nu ska jag kolla in din också:O)) Kram Immi

  SvaraRadera
 3. Tack.
  Ja, det är väl trevligt att vi kan kika in på varandras sidor.

  Dollandesign

  SvaraRadera